close icon

Hi! Ben je naar iets op zoek?

Side Logo Side Logo
Overig Nieuws · 2024

Fonds Kind & Handicap gaat samenwerken met Bio Vakantieoord

 

Op dit bijzondere vakantiepark is namelijk alles ingericht om gezinnen met een kind met een handicap volop vakantieplezier te bieden. Al 97 jaar zet Bio Vakantieoord zich in voor kwetsbare kinderen. Door hen een plek te bieden waar zij tot rust kunnen komen, kunnen aansterken en waar zij onbeperkt zichzelf kunnen zijn. 

 

Naast allerlei aangepaste faciliteiten, zoals een zwembad en een bioscoop, heeft het park ook een eigen manege: de Bio Manege. Hier kan iedereen paardrijden die daarvoor wat extra ondersteuning nodig heeft. Maar ook gewoon even knuffelen met de paarden behoort tot de mogelijkheden.

Hoe werken we samen?

 

Voor sommige gezinnen is een vakantie financieel moeilijk haalbaar. Daarom werken Bio en Fonds Kind & Handicap samen om vakanties toegankelijker te maken. Wanneer een vakantie bij Bio Vakantieoord te duur is, onderzoeken beide organisaties de mogelijkheden om een ​​deel van de kosten te sponsoren.

 

Ook voor het paardrijden bij de Bio Manege zijn er mogelijkheden voor maatwerk in de kosten. Samen met Bio Vakantieoord willen wij zoveel mogelijk kinderen met een beperking laten profiteren van de positieve effecten van het paardrijden.

 

Met deze samenwerking zetten beide organisaties zich in om kinderen met een beperking de kans te geven volledig mee te doen en te genieten van ontspanning en therapie in een veilige omgeving.

 

Bio (600 x 400 px) (1).png

‘Jade heeft een progressief ziektebeeld. Maar hiermee kunnen we proberen om het zo lang mogelijk goed voor haar te houden.’
Moeder van Jade

Fonds Kind & Handicap staat open voor samenwerking om ons gezamenlijk in te zetten voor het welzijn van kinderen met een beperking.  Samen zorgen we er voor dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om mee te doen!

 

Fonds Kind & Handicap laat ze meedoen!

 

 

Fonds Kind & Handicap verstrekt jaarlijks individuele hulp aan vele kinderen en maakt mooie projecten mogelijk.

Word donateur en help mee!

 

pay off groen 400x30.jpg  

Deel dit artikel: